Solinola kapi – efikasne u borbi protiv virusa i toksina. Kako deluju?

Solinola kapi su napravljene tako da utiču na popravljanje početnih poremećaja na nivou ćelije koji su rezultat virusnih infekcija, prehlada i intoksikacija hranom. ili vodom.

Ćelija napadnuta od strane mikroorganizma ili oštećena na drugi način prvo počinje:

  • da menja svoju elektroneutralnost,
  • što dovodi do promene njene propustljivosti,
  • to dalje narušava acidobaznu ravnotežu i
  • vodi energetskom disbalansu.

Veoma važnu ulogu u ovim prvim promenama na nivou ćelije za vreme virusnih infekcija imaju elektroliti koje se nalaze u ćeliji i neposredno u okolini ćelije. Narušavanje ravnoteže odnosa ovih soli/elektrolita vodi dalje u propadanje ćelija i upalu. Sve dok ćelija održava stabilnost svoje membrane i ne puca prerano, organizam ne razvija upalu već efiksanim mehanizmima odstranjuje toksin ili virus.

Kada se, na želost, ravnoteža elektrolita poremeti ćelija umire i počinje upala. Da se to ne bi desilo, Solinola kapi donose blagotvorni odnos elektrolita koji je velika podrška ćelijama epitela koje su sada dovoljno stabilne da mogu da se izbore sa toksinima ili virusima.

Ukoliko niste preventivno uzimali Solinola kapi –

  • kada se pojave prvi simptomi: kašalj, grebanje u grlu, bolovi u grlu, slabost i malaksalost, pivišena temperatura… pre nego što uzmete bilo koji lek, prvo uzmite Solinola kapi. U najvećem broju slučajeva nakon 24 sata dolazi do potpunog oporavka, jer one poprave odnos soli u neposrednoj okolini ćelije kao i u samoj ćeliji što zaustavi oštećenje i razvoj upale.
  • ukoliko osetite mučninu, nagon na povraćanje, ako povraćate ili osetite bolove u stomaku, proliv, povišenu temperaturu… takođe, pre nego što uzmete bilo koji lek, uzmite Solinola kapi. U najvećem broju slučajeva simptomi nestaju za 24 sata. Veoma efikasne kod stomačnih virusnih infekcija u detinjstvu.

Solinola kapi, adekvatnom nadoknadom odgovarajućih soli, stvaraju optimalnu sredinu i popravljaju započeto narušavanje ćelijske funkcije epitela respiratornog i digestivnog sistema. Na taj način zaustavljaju napredovanje upale kod virusnih infekcija bez obzira na vrstu virusa ( ADENO, CORONA, INFLUENCA, ROTA…).