Isporuka i plaćanje

Nakon slanja popunjenog obrasca za online kupovinu, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, broj artikala koje ste naručili, ukupna cena i troškovi poštarine. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac.

Plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine da biste izbegli moguće komplikacije oko vraćanja kusura.

Maksimalna vrednost narudžbine koja se plaća pouzećem je 50.000 RSD.

Isporuka se vrši samo na području Republike Srbije. Naše pošiljke šaljemo Bex Express-om.

Pošiljke pouzećem se predaju kurirskoj službi na slanje najkasnije u roku od dva radna dana, nakon potvrde mejlom o kupovini. Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku.
Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta četiri radna dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom i subotom od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara. 

Bex Express kontakt telefon:

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Za sve porudžbenice ispod 3000 dinara, vi snosite troškove dostave kurirske službe u iznosu od 360 dinara za plaćanje uplatom na tekući račun, a 640 dinara za plaćanje pouzećem. 

NapomenaPrilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom 069/770-679 ili pošaljete mail na prodaja@neonola.com sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.