Priroda i zdravlje

Odavno se zna da je priroda neiscrpni izvor lekova i supstanci koje pomažu da vratimo i održimo zdravlje. Međutim, nije dovoljno da samo lek bude od prirodnih supstanci. Potrebno je i da sam način uticaja prirodne supstance na organizam podržava prirodne puteve oporavka organizma i da pri tome ne narušava sisteme koji nisu pod neposrednim uticajem primenjenog preparata.

Prirodan lek treba upotrebiti ne samo u optimalno vreme i u optimalnoj količini, već i njegov uticaj na organizam treba da stvari uslove za pokretanje prirodnih reakcija oporavka u celini. Prirodni mehanizmi oporavka uvek zahvataju ceo organizam.

Ako koristite prirodni biljni preparat protiv kašlja, on će rešiti problem kašlja uz možda par mogućih neželjenih reakcija, ali ostaju problemi curenja nosa, povišene temperature i sl.

Svaki poremećaj u organizmu ima brojne lančano povezane reakcije koje dovode do pojave simptoma.  Početak je uvek poremećaj na nivou jonske ravnoteže od koje zavise elektroneutralnost i polupropustljivost ćelijske membrane i nadoknadom soli u odgovarajućem odnosu, koje svojom disocijacijom obezbeđuju optimalne jonske uslove u okolini ćelije, na najprirodniji način se zaustavlja dalji razvoj upale.

Proizvodi NeoNola brenda deluju tako što stvaraju optimalne uslove za rad ciljnih ćelija i organa podražavajući prirodnu ravnotežu i odnos soli u intraćelijskoj i ekstraćelijskoj tečnosti. Te soli već postoje u organizmu, ali je njihov odnos poremećen prisustvom virusa ili toksina, što dovodi do narušavanja normalnog funkcionisanja ćelije i dalje do smrti ćelije. Ubacivanjem šablona odnosa, ćelijama se vraća stabilnost i simptomi nestaju.

NeoNola proizvodi ne samo da su prirodni, već i deluju na najprirodniji način ne unoseći u organizam ništa što je njemu strano.